Descrierea beneficiilor membrilor CCPA:

Profesia de Broker de asigurare devine din ce în ce mai complexă. Între noile reglementări UE și naționale, scenarii economice în schimbare și constrângerile din ce în ce mai solicitate, timpul a devenit o resursă decisivă pentru dezvoltare.

Atenția dezvoltării calitative a membrilor asociației este o caracteristică care a stat la baza fondarii Asociatiei CCPA.  Credem cu tarie ca numai prin acțiunea intermediarilor profesioniști cu înaltă calificare vom transfera beneficii reale consumatorilor și vom contribui la dezvoltarea pieței de asigurări.

Asociatia CCPA oferă membrilor o serie de servicii care le ofera brokerilor cunostintele si experienta de care au nevoie pentru a-și îndeplini cel mai bine activitatea de zi cu zi și pentru a găsi răspunsuri în timp real la cele mai diverse nevoi.

 

Reprezentarea intereselor

Asociația CCPA își propune să reprezinte pe cei care practică profesia de broker de asigurare, pentru a proteja interesele profesiei de intermediar in asigurari, pentru a le promova și de a studia toate problemele membrilor săi

 

Contacte cu industria asigurărilor

Menținem cele mai bune contacte independente cu industria asigurărilor. În acest fel, îmbinăm interesele comune și desfășurăm schimburi de experiență înalt calificate în beneficiul clienților noștri și al membrilor noștri.

 

Acorduri-cadru cu asigurători

Prin acorduri-cadru cu asiguratori, ne asigurăm că interesele clienților și membrilor asociatiei sunt cel mai bune reprezentate. Competentele de subscriere a politelor de asigurare ar trebuie sa reprezinte un indicator de apreciere al profesionalismului brokerilor de asigurare.

 

Afla cum poti deveni broker de asigurare

Acest site web a fost dezvoltat pentru oricine dorește să intre în profesia de broker de asigurări. Veți găsi o mulțime de informații utile, pentru a începe ca broker de asigurări. Una dintre caracteristicile cele mai importante ale brokerajului este relația de încredere dintre el și clienții săi.